Dag van de ambachten 26 november 2017

Dag van de ambachten, opendeurdag goudsmederij Hans Nagy

Op zondag 26 november 2017 is het weer zo ver, de grootste opendeurdag van het jaar. Jullie kunnen gratis komen kennis maken met ons volledig uitgerust atelier om de mooiste persoonlijke sieraden te laten maken. Of enkele nieuwe creaties komen bewonderen!

Demonstraties én een volledige rondleiding

Bij een bezoekje aan het atelier van goudmid Hans Nagy worden jullie hartelijk ontvangen met een gratis glaasje cava of fruitsap, nadien volgen er een aantal demonstraties zoals hoogglans polijsten, graveren onder microscoop ( te volgen op TV!) en het zetten van stenen. Dag van de ambachten is uiteraard gratis voor elke bezoeker!

Voorlopig Programma: dag van de ambachten 2017

  • Tussen 10 en 12u30 worden ter plaatse a la minute jullie (trouw) ringen *GRATIS gepolijst! * 1 ring per persoon, van 10 tot 12u30 en ook doorlopend afhankelijk van een aantal bezoekers.
  • Tussen 13 en 14 u is er een demonstratie zetten van stenen in een plaat.
  • Om 14u30 wordt u alles verteld over diamant en de 4 C’s met een bijhorende vragenronde.
  •  15 u 30 een demonstratie van graveren onder microscoop.
  • 16u polijsten van juwelen
  • 17 u Informatie over goud, oud goud verkopen of transformeren?

Speciale aanbiedingen

Op deze opendeurdag: “dag van de ambachten” bieden wij jullie interessante koopjes voor de feestdagen! Bij een bestelling op maat gemaakte juwelen geven wij een zeer interessante korting, een kleine trukje wie bij een bestelling deze blog vermeld krijgt een extra leuke attentie! Gebruik dan deze code: DVDA17HN

Voor meer informatie en andere deelnemers:

http://www.dagvandeambachten.be/nl/

 

 

 

Leave a Reply