Herstellen van juwelen Hans Sandor Nagy

Herstellen van juwelen uw specialist Hans Nagy

Herstellen van juwelen, onze specialiteit!

  • Is uw ring beschadigd geraakt?
  • Is er een diamantje uit je juweel gevallen?
  • Ketting door gebroken?
  • Moet de ring worden verkleint of vergroot?
  • Ziet uw juweel er niet meer mooi uit?

Goed nieuws! Hans Sandor Nagy is de specialist betreffende het herstellen van juwelen. Met meer dan 17 jaar vakervaring en met een super uitgerust modern atelier werkt Hans onder meer met een PUK 5, dat is een super modern tig-lasapparaat. Zo is Hans is staat om de kleinste ketting te herstellen zonder enig risico. Ook het herstellen van griffen die versleten zijn worden extreem veilig terug hersteld! Doordat er zeer plaatselijke metaal wordt gelast kan de steen deze korte warmte piek bijna altijd verdragen, dit ten op zichtte van het klassieke solderen.

Laat ze hier herstellen en betaal minder!

Of breng ze binnen bij uw lokale juwelier, de kans dat het herstellen van juwelen hier gebeurd is dan ook groot. Dus als u graag aan een scherpe prijs uw favoriete juweel wilt laten herstellen, dan zijn jullie van harte welkom bij Hans Sandor Nagy. Er is wel geen winkel aan het atelier, wel een mooie ontvangstruimte waar u ook meteen de werkplaats kan zien. U kan dus best een mailtje sturen of een belletje geven als u even wenst langs te komen, dan zorgt Hans zeker wel dat hij aanwezig is om u te ontvangen.

Hoe werkt het?

Eerst en vooral dus een afspraak maken voor het herstellen van juwelen, na de gekozen datum zal Hans zorgvuldig het juweel controleren op de voornaamste zwakke punten en uw gratis advies geven wat de beste opties zijn om uw juweel zo goed als mogelijk terug in oorspronkelijke staat te herstellen. Het herstellen van juwelen is ook een vak apart, en het is dus absoluut aan te raden het enkel te laten herstellen bij vakmensen die hun stiel goed kenen.

U krijgt ook een bewijs mee welke goederen u heeft achtergelaten via een traditioneel genummerd herstellingszakje.

Juwelen herstellen geeft mij veel voldoening, ik maak van emotionele waardevolle beschadigde juwelen opnieuw terug schitterende glinsterende kunstwerken. Die u weer met veel plezier zorgeloos terug kan dragen.

Leave a Reply