Kunstbeurs Oostende 3 t/m 18 augustus

Art & Lifestyle fair, kunstbeurs Oostende

kom zeker een kijkje nemen in Oostende in het Thermae palace van 3 tot en met 18 augustus. Het is een beurs vol diverse kunstenaars en exposanten.

De art & lifestyle fair is een jaarlijkse beurs. Het is nu al duidelijk dat het een bijzonder exclusieve 16-daagse wordt met een gevarieerd aanbod van kunst, beauty, mode, juwelen en bijzondere interieurobjecten.

3 redenen om te komen kijken

  1. De beurs is volledig gratis, straffer nog, elke bezoeker krijgt een glaasje bubbels aangeboden.
  2. Een fantastisch mooie locatie aan de Noordzee. Combineer gerust je zomerse bezoek aan het zee’tje met een vleugje cultuur.
  3. En live demonstraties van zetten van diamanten onder microscoop en handgraveren en tal van unieke kunstwerken en nieuwe creaties te bewonderen.

 

De organisatoren willen gedurende de 16 dagen letterlijk en figuurlijk gedurende de rode loper uitrollen voor al wie van kunst, goede smaak en schoonheid houdt. Zowel de Koninklijke Astrid- als de statige Leopoldzaal van het Thermae Palace Hotel –en bij goed weder ook de prachtige gaanderijen- zullen het decor zijn van unieke stukken uit deze wonderbaarlijke nichemarkt. Art & Lifestyle Oostende weet als geen ander kunst en schoonheid op een perfecte wijze met elkaar te verzoenen.

Meer informatie op:

http://www.fairoostende.com

https://m.nieuwsblad.be/cnt/blefo_04501756