Trouwringen

Trouwringen zijn er in alle maten en stijlen en ook in alle prijzen. Kom eens langs bij Goudsmit Hans Nagy om de mogelijkheden met uw juweel te bespreken.

Trouwringen zijn uiteraard rond dat symboliseert de eeuwige cirkel, een symbool van de eeuwigheid. Net als de tijd hebben trouwringen geen begin of einde. Ze komen steeds terug bij hetzelfde, net als het leven. Trouwringen symboliseren daarom de eeuwigdurende verbondenheid tussen beiden partners.

Trouwringen van Hans Nagy

Bovenal dat trouwringen rond zijn kan er zoveel meer symboliek aan deze prachtige symbooltjes worden gegeven. Ik heb al voor diverse trouwkoppels zeer bijzondere trouwringen mogen ontwerpen maar klassieke ringen zijn ook nog altijd van de partij, zeker bij de mannen. Niet te veel tralala, gewoon een strakke trouwring is meestal meer dan voldoende. Toch probeer ik de koppels enkele tips te geven die ervoor zorgen dat zelf de simpelste trouwring nog meer kan worden gesymboliseerd dan gewoon rond te zijn. Zo Kunnen trouwringen de initialen bevatten van de partners, een verwijzing.

Veel mogelijkheden

Jullie kunnen bijvoorbeeld kiezen voor kleurrijke trouwringen  dat zijn ringen volgens jullie smaak en kleur. Of wat dacht je van trouwringen wit goud, deze handgemaakte ringen zijn vervaardigd in wit goud en hebben een matte afwerking met hamerslag bewerking. Of trouwringen met een verhaal, dat zijn moderne ringen handgemaakt met aandacht voor details. Deze moderne ringen werden eerst uitgetekend en uitgebreid besproken met de klant. Wat zijn de wensen kwa vormgeving, wil je er een persoonlijke touch aan de ringen geven? Maak een afspraak dan kunnen we uw wensen bespreken.

Contact

trouwringenWilt u meer weten over mijn ringen en juwelen dan mag u mij uiteraard altijd vrijblijvend contacteren. Ik beantwoord uw vraag zo spoedig mogelijk.

Bel 0486 76 78 35, mail: info@hansnagy.be of ga naar ons contactformulier.

U zou ook bijvoorbeeld graag uw eigen ringen willen ontwerpen? Goudsmid Hans Nagy werkt uw idee of schets uit. U kunt uiteraard ook uw geliefde of dierbare verrassen met een zelf ontworpen juweel. Geen enkel ander geschenk zal zo uniek zijn. Ook als u geen inspiratie heeft, bespreken we samen hoe uw juweel eruit zou kunnen zien. U krijgt dan een mooi ontwerp waarbij u steeds kunt kiezen of er nog iets moet veranderd worden. Daarna wordt uw juweel volgens het ontwerp vervaardigd. Zo kunt u uw juweel laten maken in het thema van een van uw hobby’s, uw sterrenbeeld enz.