Betaalbare trouwringen hét belangrijkste?

Betaalbare trouwringen én top kwaliteit?

Betaalbare trouwringen dat is deze dagen hét zoekwoord bij Google op gebied van trouwringen, is de prijs belangrijker dan de kwaliteit?  Als goudsmid merk ik op dat trouwringen vooral betaalbaar moeten zijn, de kwaliteit, de service nadien lijkt onbelangrijk te zijn. Maar is dat wel zo?  Ga je écht voor de meest betaalbare trouwringen of mag het ook iets meer kwaliteit zijn?

Wat zijn betaalbare trouwringen?

Wat bedoelen jullie met betaalbaar? is dat de goedkoopste trouwring die je kan vinden, made in China, Turkije? Een trouwring moet uiteraard betaalbaar zijn en voor ieders budget bestaat er een oplossing om de meest persoonlijke trouwringen te maken. Wees niet te snel met je zoektocht naar de meest betaalbare trouwringen, neen informeer je en doe wat onderzoek!

Wat zijn de belangrijkste punten om op te letten?

Je kan best deze regels ergens in je smartphone steken of ouderwets uitprinten zodat je ze niet vergeet!

  1. Hoe ga je het best vergelijken? Wat ga je vergelijken? Daarmee bedoel ik vergelijk correct. Handwerk is geen machinewerk en dat kan je niet vergelijken.
  2. Stel jullie vinden hét model voor jullie trouwringen, noteer dan de juiste ringmaat, de breedte én de dikte van elke ring. Een ring gemaakt op een dikte van 1,2 mm of een ring gemaakt op 1,6 mm scheelt enorm in de prijs.
  3. Welke kwaliteit van diamant zit er in model A en welk in model B? Er zijn 4 zéér belangrijke pijlers bij diamant, al heel snel kan je je blind staren op de prijs en denken dat je een mooie kwaliteit hebt. Fout! Lees hierover meer in mijn blog over de 4 C’s van diamant! https://www.hansnagy.be/verlovingsring-met-diamant-de-diamanten-tips-voor-de-meest-persoonlijke-ring/
  4. Denk nooit dat je een goede zaak hebt gedaan en de handelaar hebt gefopt! Het is in 99 procent van de gevallen het omgekeerde!
  5. Betaalbare trouwringen of de goedkoopste trouwring welk trefwoord brengt jullie het meeste op? Betaalbaar is voor mij als vakman een prima keuze, de goedkoopste ringen hebben altijd hun prijs,…

Veel succes met jullie zoektocht, uiteraard kunnen jullie mij steeds gratis contacteren voor een vrijblijvende afspraak om hier al eens te komen vergelijken, zeker en vast doen!

Leave a Reply