Dag van de ambachten 17 november

Beste juwelen liefhebbers,

op zondag 17 november is het weer zo ver: “ dag van de ambachten”.

Op deze dag is het de bedoeling dat ik jullie enkele ambachtelijke technieken demonstreer zoals handgravures, het zetten van diamanten,…
Uiteraard geef ik met veel plezier informatie over alles wat je nog wilde weten hoe een juweel to stand komt. Vragen zoals: wat is het verschil tussen geel en wit goud? Wat wil  de stempel 750 en 585 zeggen?
Wat is het verschil tussen platina en wit goud? Of wil je liever weten waarom ik voornamelijk werk met diamanten en waarom dat dit de beste keuze is?

Op niet te drukke momenten controleer ik graag jullie zettingen nog eens en fris ik jullie aangekochte juwelen gratis op.
Is het toch te druk, dan kunnen jullie het hier veilig achterlaten en enkele dagen later terug ophalen.

Uiteraard heb ik niet stil gezeten en zijn er een paar zeer leuke creaties bijgekomen.

Rond deze periode iets bestellen voor de feestdagen is ideaal, zo is het nog ruim op tijd en zit ik niet last minute te stressen om een prachtig nieuw juweel klaar te krijgen voor Kerst! Daarom geef ik enkel en alleen een speciale opendeurdag korting en een leuke extra bij een bestelling.

Zoals jullie weten verwerk ik ook graag jullie oud goud tot iets nieuw, dus breng dat zeker mee!

Het evenement start om 10 u en eindigt om 18u.

Ik kijk er alvast naar uit om jullie te ontmoeten die dag!