Dag van de ambachten 2018 Hans Sandor Nagy

Dag van de ambachten 2018

Kom zondag 18 november zeker naar onze opendeurdag! Op de dag van de ambachten 2018, afgekort Dva18, geven Hans Sandor Nagy en Sofie Janssens enkele boeiende demonstraties en interessante infosessies.

De Dag van de Ambachten is een initiatief van de FOD Economie, K.M.O., Middenstand en Energie, georganiseerd met de steun van de federale minister van KMO’s en Zelfstandigen. De eerste editie van deze dag werd in 2006 georganiseerd. Sindsdien stijgt de populariteit van deze dag zowel bij de ambachtslieden als bij de bezoekers.

Wat mag je verwachten op de dag van de ambachten 2018?

Hans Sandor en Sofie zullen op de dag van de ambachten elk diverse demonstraties geven:

Sofie vertelt je alles over oud goud en hoe je er terug hedendaagse mooie juwelen van kan laten maken en als het oud goud wat gekrast en gedragen is tovert ze dit gedragen juweel terug tot nieuw. Je krijgt dan de mogelijkheid om elke stap mee te volgen

Hans Sandor laat je zien hoe diamanten onder microscoop worden gezet ( je kan dit live meevlogen op groot scherm). Ook de kunst van handgravures wordt op een ludieke wijze gedemonstreerd. Daarnaast krijgen jullie alle nodige informatie over diamanten, en hoe je stap voor stap juwelen smeed!

De kans om hét kerstcadeau of eindejaarscadeau te vinden

Het is inderdaad niet gemakkelijk om elk jaar een origineel cadeau te vinden, maar daarvoor is er een perfecte oplossing! Laat een originele ontwerpen, of kom er eentje kiezen uit onze tijdelijke collectie. Deze is beperkt en uniek. Elk stuk is een piece Unique!

Geen inspiratie welk juweel te kiezen?

Op zoek naar een origineel kerst cadeau maar je bent bang dat het niet honderd procent je partner zijn “ding” is? Wel je partner kan ook onder vakkundige begeleiding zelf een juweel komen smeden met onze unieke formule: goudsmid voor 1 dag!

Een leuke dag met gegarandeerd een fantastisch resultaat! Je kan deze goudsmid voor 1 dag in een leuke cadeaubon laten inpakken, zo kan je partner het juweel komen smeden dat ze écht mooi vinden!

Adres: eigenlostraat 152, 9100 Sint-Niklaas

Uur: van 10 tot 18 u

Voor meer info:

Leave a Reply