Juwelier Hulst, uw vakman voor alle sieraden

Juwelier Hulst, Hans Sandor Nagy uw vakman!

Op zoek naar een juwelier in Hulst? Op amper 20 minuten rijden van Hulst helpt Hans Sandor Nagy u graag verder!

Op zoek naar iets écht uniek?

Hans Sandor Nagy is een gediplomeerd goudsmid, zetter en handgraveur. Alles gebeurt in eigen huis van ontwerp tot uitvoering.

Juwelier Hulst? Binnen 20 min van Hulst!

Het is zeker en vast de moeite waard om even een afspraak te maken met juwelier Hans Sandor Nagy, heeft u een idee of iets leuk gezien in een magazine of internet? Hans Sandor Nagy probeert altijd het juweel op uw maat te personaliseren zodat elk sieraad uniek is. Er is een kleine demo collectie en een aantal fotoboeken om zo sneller een keuze te kunnen maken.

Trouwringen en verlovingsringen 1 adres!

Op zoek naar een originele trouwring een schitterende verlovingsring op maat? Of een herverwerking van uw oud goud? Voor dit alles en meer kan uw zeker bij Hans Sandor terecht! Ben je van de regio Hulst, Axell of Graauw ? Dan is de eigenlostraat 152 te Sint-Niklaas niet al te ver voor jullie!

De afstand toch te groot? Wel het loont zeker om langs te komen!

Doordat wij geen winkel hebben ontvangen wij u graag in onze professionele ontvangstruimte met aansluitend ons ambachtelijk atelier. Jullie kunnen dus letterlijk zien waar en deels hoe hier de sieraden voor jullie worden gemaakt. Buiten dat is er ook nog een belangrijk aspect namelijk de prijs! Voor al wie op zoek is naar betaalbare sieraden is bij goudsmid Hans Sandor aan het het juiste adres! Juwelier Hulst? Hans Sandor Nagy hét adres dus!

Tot binnenkort!

Gewoon het invulformulier gebruiken bij de contactpagina en een afspraak maken! Heel simpel & gemakkelijk. Tip Jullie kunnen ook s’avonds terecht van 18 u tot 19 u 30 en van 20 u tot 21 u30! Altijd op afspraak!

 

Leave a Reply