Juwelier Sint-Niklaas, goudsmid Sint-Niklaas

Juwelier Sint-Niklaas of een  goudsmid in Sint-Niklaas?

Bent u op zoek naar een juwelier in Sint-Niklaas ?

Gediplomeerd goudsmid, zetter en handgraveur Hans Nagy is een juwelier zoals het woord “juwelier Sint-Niklaas” ooit bedoeld was. De Nederlandse koopvaarders bestelden hun juwelen bij de juwelier, die had weinig of geen stock en ontwerpte op maat van zijn klanten. Hij of zij vervaardigde dus zelf de sieraden. Niet alleen het ontwerp van de sieraden tekende of schetste die zelf maar zorgde dus ook voor de volledige uitvoering ervan.

Een juwelier in deze tijd staat niet meer voor waar het woord juwelier vroeger voor stond. De juwelier Sint-Niklaas is een verkoper, een handelaar in juwelen. Sommige juweliers kennen nog amper iets van het vak.

Zijn er nog vak juweliers?

Jammer maar de kans dat u binnen wandelt bij een juwelier die nog staat voor de ware essenstie van het woord: juwelier, is bijzonder klein. Toegegeven een winkel is ricovol, duur en onzeker. Als uw juwelier op een goede locatie ligt is de kans ook zeer groot dat er een aardig prijskaartje aan vast hangt om deze zaak open te kunnen houden. De kosten waarbij een juwelierszaak te kampen heeft zorgen ervoor dat een vak juwelier geen keuze heeft om alleen maar zijn ontwerpen te maken en een eigen collectie te maken!

Juwelier Sint-Niklaas, de grootste goudsmederij van het Waasland !

Wanneer u op zoekt bent om iets echt bijzonder te laten maken dan help ik u met veel plezier verder. U wordt ontvangen in een mooie ontvangstruimte en er wordt geluisterd naar uw wensen en noden. Na een eerste gesprek kan ik al enkele schetsen maken ter plaatse of ik ga aan het werk aan de hand van het gesprek om iets origineel uit te tekenen! Doordat u rechtstreeks besteld bij de bron, de groothandel scheelt dit enorm in de aankoopprijs van uw bestelling! Tot binnenkort!

 

Leave a Reply