Trouwringen op maat

Trouwringen op maat maken behoort tot mijn favoriete bezigheden.

De fantasie waarmee je trouwringen kan maken is bijna eindeloos, ik vraag bij een verkennend gesprek altijd wat maakt jullie relatie zo bijzonder? En willen jullie dit graag verwerken in trouwringen op maat gemaakt?

Trouwringen op maat laten maken

Startende van wat losse schetsjes, krabbels en discussies bekom je de mooiste trouwringen gemaakt! Soms vergt de man een heel leuk detail dan weer komt de toekomstige vrouw met een nog plezanter detail die je soms makkelijk kan verwerken in trouwringen op maat soms wel wat moeilijker maar dat zorgt dan weer voor extra creativiteit van de juweelontwerper.

Wat nog meer diepgang in trouwringen op maat gemaakt steekt is de her-verwerking van uw oud goud, ik kan zonder problemen jullie oud goud verwerken. Op voorwaarde dat de kleur van het oud goud de kleur wordt van de trouwringen. Wens je toch een andere kleur voor de trouwringen? Dat is ook geen probleem dan wordt het goud gewisseld voor fijn of zuiver goud en dan kan je de kleur zelf bepalen; gaande van wit, champagne wit goud, van geel tot roze of rood goud.

Handgemaakte trouwringen

Kies altijd voor een goudsmid bij trouwringen op maat; de originaliteit ligt telkens een stuk hoger dan een computer gesimuleerde trouwring in een winkel die lichtjes afwijkt van wat je in de etalage ziet liggen, dit zijn technisch ook trouwringen op maat maar met weinig écht originele aanpassingen. Bij dergelijke trouwringen weet je ook het zijn machinale trouwringen. Daarmee bedoel ik niet dat deze minder van kwaliteit zijn, zeker niet. Gewoonweg in mijn persoonlijke definitie van trouwringen zijn in de winkel gesimuleerde aanpassingen op trouwringen geen ambachtelijke trouwringen en al zeker geen handgemaakte trouwringen want er zijn van die “ontwerpen” er al heel wat meer gemaakt dan de trouwringen die uw goudsmid samen met u maakt, op maat!

Contact

Trouwringen op maat

 

Wilt u meer weten over mijn Trouwringen, verlovingsringen of andere juwelen dan mag u mij uiteraard altijd vrijblijvend contacteren. Ik beantwoord uw vraag zo spoedig mogelijk.

Bel 0486 76 78 35, mail: info@hansnagy.be of ga naar ons contactformulier.

Uw eigen juweel willen ontwerpen is een goede keuze.  Goudsmid Hans Nagy werkt uw idee of schets uit. U kunt uiteraard ook uw geliefde of dierbare verrassen met een zelf ontworpen juweel. Geen enkel ander geschenk zal zo uniek zijn. Ook als u geen inspiratie heeft, bespreken we samen hoe uw juweel eruit zou kunnen zien. U krijgt dan een mooi ontwerp waarbij u steeds kunt kiezen of er nog iets moet veranderd worden. Daarna wordt uw juweel volgens het ontwerp vervaardigd. Zo kunt u uw juweel laten maken in het thema van een van uw hobby’s, uw sterrenbeeld enz.