Trouwringen Sint-Niklaas

Trouwringen Sint-Niklaas, de juiste keuze maken.

Trouwringen Sint-Niklaas? Is de stad Antwerpen geen betere keuze? Het is maar te zien wat je wenst natuurlijk. Als je persoonlijke voorkeur uitgaat naar commerciële trouwringen die je overal kan vinden, op de ene plaats iets duurder en de andere plaats iets goedkoper? Trouwringen Sint-Niklaas?! Of Antwerpen?  Beiden hebben troeven, dewelke verkies jij?

 

Trouwringen in alle vormen en maten

Wat moet je weten bij de aankoop van je trouwringen?

  • ­Breedte van de trouwringen
  • Gewenste kleur van de trouwringen
  • Welke stijl van trouwringen
  • Welke dikte
  • 1 kleur, 2 of 3 kleuren
  • Edel metaal of onedel

Goed nieuws over Sint-Niklaas!

In Sint-Niklaas, op de zuidelijke stadsrand bevindt zich de grootste goudsmederij van het Waasland. Goudsmid Hans Nagy is gepassioneerd door zijn vak en onderscheid zich alleen daaral in; passie en liefde voor het vak.

Een ring(buis) kan je overal kopen, vakmanschap niet. Daarmee is het niet gezegd dat simpele trouwring modellen niet mooi kunnen zijn, gediplomeerd goudsmid Hans Nagy vertaald de kleine maar belangrijke details van je relatie een paar prachtige trouwringen! Soms simpel maar ook soms gedurfd en exclusief.

Verzamel al eerst een beetje informatie, wat foto’s welke stijl van trouwringen jullie voorkeur draagt, welk idee of welke band, welke soort verbondenheid jullie samen brengt?

“Trouwringen Sint-Niklaas” de betere plaats voor unieke, bijzondere trouwringen.

Goudsmid Hans Nagy is eenvoudig te bereiken gewoon via mail of telefonisch. Altijd op afspraak maar dat heeft zijn voordelen! Werken jullie tot 18u of later? Jullie zijn welkom tot 21u en dat elke dag! Maar dan wel op afspraak! Tot binnenkort!

 

 

 

 

 

Leave a Reply