Workshop juwelen maken in Sint-Niklaas

Workshop juwelen maken hip & nieuw

Sinds kort opende goudsmid Hans Nagy een gloednieuw concept, namelijk een workshop juwelen maken in Sint-Niklaas. In zijn volledig vernieuwde atelier gemaakt op maat om een workshop juwelen maken te geven!

Goudsmid voor 1 dag of liever toch een volledige workshop?

Er zijn 2 formules voor een workshop, de eerste is goudsmid voor 1 dag en de andere: workshop juwelen maken voor hobbyisten en professionelen. Goudsmid voor 1 dag is een formule waar je onder vakkundige begeleiding je eigen juweel kan komen maken. De dag start om 10 u en eindigt rond 17 u met een gegarandeerd mooi resultaat!

De workshop juwelen gaat door op 2 avonden: Maandag & Donderdag van 18 u tot 22u. U hoeft hiervoor, net zoals goudsmid voor 1 dag absoluut geen ervaring te hebben. We houden de groepjes heel beperkt om voor een leuke rustige sfeer te zorgen.

Trouwringen of verlovingsring zelf maken?

Hoe origineel is het niet om samen met goudsmid Hans Nagy zelf jullie eigen trouwringen of unieke verlovingsring te maken? Natuurlijk zorgt Hans ervoor dat de ringen technisch volledig in orde komen. Hans Nagy is naast goudsmid ook zetter en handgraveur. Dus enkele stenen in de ringen plaatsen is natuurlijk geen enkel probleem! Jullie kunnen zelfs het zetten en graveren live mee volgen onder microscoop, die is aangesloten staat op de flatscreen tv! Zo zien jullie het volledige ambachtelijke productieproces stap voor stap tot stand komen met rond 17 u samen te klinken met een glaasje cava op het super resultaat! https://www.hansnagy.be/edelsmid-voor-1-dag/

Workshop juwelen maken hoe inschrijven?

Voor de workshop juwelen maken is het heel eenvoudig om je in te schrijven. Je komt eerst even kennis maken met het atelier door op voorhand een afspraak te maken of je bezoekt ons op de vele opendeurdagen. Nadien is het voldoende om je komst per mail te bevestigen, u krijgt dan een replay terug of er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Tot binnenkort? !

 

 

Leave a Reply